Månedlige arrangementer

Foreningen afholder et arrangement for medlemmer hver den første onsdag i måneden på adressen på Petersdalvej. Der er tale om fælles spisning med efterfølgende foredrag og/eller visning af film m.v. Foreningen har indrettet en lille biograf på adressen på Petersdalvej 1, 2770 Kastrup.

Program for foråret 2018

– 07 februar. –  Vi viser filmen “Sully” med Tom Hanks i hovedrollen.  Det er historien om miraklet på Hudson     floden ved New York

– 07 marts – General forsamling

– 04 april.      –  Foredrag v/Vincent Seremet.  Foredrag om hans konstruktioner og prøveflyvninger af samme.

– 02 maj        –  Flyet som SAS købte, men aldrig fik leveret !    Der er tale om Boeing 377 Stratocruiser.  Indledning v/ Erik Oxtorp og derefter film om flytypen.

.

Emner, der tidligere har været behandlet.

– Maersk Air’s historie v/Palle Eshington

– Muk Air’s historie (anden del) v/ Knut Lindau

– Foredrag v/Nellie Vierhout tidligere SAS stewardesse.

– Foredrag v/ Simone Aaberg Kærn. Simone er pilot og er kendt for “kunsten at flyve til Kabul i   hendes Piper Colt 108”.

Der er spisning de pågældende aftener fra 17.15 til 18.30 (kuvertpris ca. kr. 60. Anden pris for julefrokost) og fra kl. 18.45 det ordinære program.
Tilmelding til arrangementerne skal ske senest fredag før arrangementet. Tilmelding kan foretages til bestyrelsen i åbningstiden eller på denne e-mailadresse:  sasflyvehistorisk@gmail.com

petersdal-bio